Heeft uw kind moeite met slapen? - Delphinum

Heeft uw kind moeite met slapen?

Is uw kind ook altijd moe…

 

Herkent u de onderstaande punt(en) bij uw kind?

–>Moeite met (in) slapen?
–>Last van nachtmerries?
–>Spanning tijdens het slapen zoals tandenknarsen?
–>Onrustig slapen

Voor kinderen is een lange ongestoorde slaap is nodig om gezond te blijven.
Een goede nachtrust heeft invloed op je humeur, je hormonen, zenuwstelsel en op de werking van je hersenen. Kinderen die slecht (in)slapen hebben een slechte start van de dag.

Dagelijkse behoefte

Elk mens heeft gemiddeld 400 milligram magnesium per dag nodig. Deze behoefte wordt nog groter bij bijvoorbeeld het drinken van koolzuurhoudende frisdranken die veel fosfaten bevatten. Deze fosfaten binden zich aan magnesium waardoor het niet meer opgenomen kan worden door het lichaam. Ook suikerhoudende voedingsmiddelen, zoals taart, gebak en andere zoetigheden met een hoog geraffineerd suikergehalte verhogen de behoefte aan magnesium.

Idealiter wordt de 400 mg magnesium gehaald uit voeding: bananen, granen, noten, abrikozen en groene groente zoals spinazie zijn voorbeelden van voedsel met veel magnesium. Helaas hebben we niet allemaal een perfect voedingspatroon en redden we de dagelijkse 400 mg magnesiuminname niet altijd. Dit kan vervolgens aangevuld worden met voedingssupplementen, of beter, opgenomen via de huid.

 

 

Magnesium voor een ontspannen slaap

Magnesium helpt mee aan een ontspannen slaap van uw kind. een te kort aan  magnesium brengt een verandering in elektrische activiteit van de hersenen.  Voldoende magnesium zorgt voor sneller in slaap vallen, minder onderbrekingen in de nacht en een uitgerust gevoel bij het ontwaken

 

” De meest effectieve manier om magnesium te verhogen is via de huid! “

Opname via de huid

De huid is transdermaal voor lichaamseigen stoffen. De werkzame stof in Permsal is magnesiumchloride. Een lichaamseigen stof die snel door de huid wordt opgenomen en rechtstreeks naar de cellen gaat en door naar de bloedbaan, binnen enkele minuten, snel en effectief daar waar het moet zijn. Magnesiumpillen komen terecht in het maagdarmkanaal, waar veel verloren gaat. Slechts een klein deel wordt opgenomen en vaak ontstaan er darmklachten en diarree als gevolg. Deze orale supplementen bevatten magnesiumverbindingen, die minder lichaamseigen zijn en minder goed worden opgenomen. De magnesiumchloride in Permsal producten is al lichaamseigen en neemt een veel kortere weg.

 

Door de algehele ontspanning in het lichaam die magnesium veroorzaakt en het wegnemen van stress, slapen veel kinderen beter na het gebruik van Permsal. We krijgen zeer goede reacties van ouders van slechte slapers.

Aanbevolen producten en/of behandeling: magnesiumolie, magnesium gel, heilzaam voetbad, ligbad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top