⛔Ik stop ermee!⛔ - Delphinum

⛔Ik stop ermee!⛔

Ik stop ermee! Het is klaar

Zodra je als persoon ergens goed in bent en je wilt dat met zoveel mogelijk mensen delen omdát je daarmee andere van zijn of haar klachten af kan helpen. Dan wordt er al snel iets van gevonden.
En ik vond het dan lastig om mij er niets van aan te trekken omdat ik niet arrogant wilde zijn en het voor iedereen goed wilde doen ook al wist ik wel dat dat niet gaat. Toch probeerde ik mijzelf toch in bochten te wringen om de ander tegemoet te komen. Ik liet mij door anderen soms belemmeren waardoor ik aan mijzelf ging twijfelen.
Door veel mensen die door mij zijn behandeld zijn wordt mijn bescheidenheid geprezen over wat ik doe en kan. Eigenlijk weet ik ook wel dat dat niet nodigis. Want iedere keer wanneer ik weer een persoon behandel en ik wéér de juiste blokkade direct weet te vinden krijg ik steeds meer vertrouwen in mijn kunnen.

Dus daarom ga ik nu stoppen met aan mijzelf te twijfelen!
Nu is tijd dat ik mijzelf laat zien, dat ik zichtbaar ben. Tijd voor die spreekwoordelijke veer. Here it go’s

Ik heb een lastige tijd achter de rug gehad waarbij mentale en fysieke klechten een grote rol hebben gespeeld. Ik ben door een burn-out tijdelijk halfzijdig verlamd geraakt.
Pas toen ik (met hulp) aan mijn eigen blokkades ging werken ging mijn herstel een stuk sneller.
In korte tijd heb ik nu een goed lopend bedrijf opgebouwd en veel successen behaald en neem mijn ervaring mee in mijn behandelingen
Ik kan je de hoop op herstel geven die ik ook heb gehad. Als ervaringsdeskundige weet ik wat jij doormaakt.
je neemt immers ook geen rijles bij iemand die zelf geen rijbewijs heeft tóch?

Ik ben goed in wat ik doe en ik word er alleen maar beter in. Sterker nog ik ken niemand die doet wat ik doe. mijn behandelingen worden vaak omschreven als magische en de meeste voelen zich al na 1 behandeling al direct een stuk lichter en beter. Ik ben op mijn best wanneer ik helemaal mijzelf kan zijn. Zorgzaam, Dynamisch en Resultaat gericht
Mijn kracht is dat ik jou kan helpen om van je meeste problemen en klachten af te komen op mijn eigen unieke manier.
Soms vind ik het lastig om helder uit te leggen wat mij manier dan is, hoewel het voor mijzelf kraak helder is.
In het kort: Ik screen je lichaam en daardoor voel feilloos aan wat de klacht is, waar dat de klacht zit en waar dat de klacht vandaan komt. Maar het gáát niet om de manier waarop maar juist om het resultaat. En het resultaat is dat ik jou van je klacht af kan helpen en dat dat dieper gaat dan alleen maar de bovenste laag. Ik ga voor de oorzaak en niet alleen het probleem. hierdoor heb je veel langer profijt. Ik lever meer kwaliteit dan de waarde tegen over stel.
Mijn klanten zijn vooral zelfstandig ondernemers en onder die ondernemers zitten een aantal bekende nederlanders die ik tot mijn klantenkring mag rekenen. Allen zijn stuk voor stuk tevreden.

Jezelf goed vinden in wat je doet heeft niets te maken met arrogantie maar met zelf vertrouwen.
Nu is het tijd om dit zichtbaar te maken en vast te houden.

Vind je mij niets? Dat mag. Dan hoop ik oprecht dat jij een behandeling vindt die bij je past.
Heb je hoop? maak dan een afspraak met mij. ik zal je eerlijk vertellen wat ik wel of niet voor je kan betekenen.

Liefs Egon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top