PERSBERICHT - Delphinum

—————————PERSBERICHT—————————————

Delphinum massage opent nieuwe praktijk op de kerkstraat in Someren

SOMEREN –  Zaterdag 14 juli j.l is de nieuwe praktijk locatie geopend van complementair en holistisch therapeut Egon van Hulst.  De opening werd gedaan door niemand minder dan Jörgen Raymann. Tijdens de opening waren er diverse activiteiten te beleven. Zo kon je  kruiden thee proeven, op de behandel stoel voor een demonstratie atlasmassage en kon je alles te weten komen over magnesium en de werking ervan. Tevens opende Carin Luijsterburg van Salon Carin haar deur.

Bij Delphinum massage kun je terecht voor diverse massage behandelingen zoals sportmassage, bindweefsel of afslank massage, atlas –lumbaal massage.
Delphinum is gespecialiseerd in rug en nek klachten als hernia, spit en ischias
Daarnaast vind je hier diverse gezondheidsproducten als Permsal magnesium (kristallen, olie, gel) maar ook Releaff kruiden thee en FIT sportbalsem.
De visie binnen praktijk Delphinum is dat het lichaam één is. Fysiek, mentaal en emotioneel.
Alles staat met elkaar in verbinding.
Tijdens de behandelingen wordt zoveel mogelijk het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangestuurd eventueel met behulp van natuurlijke producten .
Binnen Delphinum is Salon Carin gevestigd. Een schoonheid -en huid specialist met ruim 25 jaar ervaring. Carin zorgt voor een gezonde en vitale huid voor de lange termijn.
Salon Carin is een uitstekende toevoeging voor Delphinum omdat ze met natuurlijke producten werkt en de huid van binnenuit behandeld

Meer informatie over de behandelingen www.delphinum.nl of kom gezellig langs

—————————————————————————————————————

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top