Artiestenmassage

Ben jij een entertainer?... dán ben jij een topsporter

Veel mensen denken dat sportmassage alleen voor topatleten is, maar in werkelijkheid zijn er nog veel meer mensen die hun voordeel kunnen doen met een goede sportmassage. Lees hierover meer in dit artikel.
Het nut van sportmassage
  • Sportmassage stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de spieren voorzien worden van de nodige zuurstof en voedingsstoffen. Tevens zorgt de verbeterde bloedcirculatie ervoor dat afvalstoffen als melkzuur, gemakkelijker afgevoerd kunnen worden. Stijve spieren zullen daarna weer een stuk soepeler aanvoelen en eventuele pijn wordt verlicht.
  • Sportmassage helpt om nog beter te presteren.
  • Door middel van een sportmassage voor het optreden worden de spieren opgewarmd en soepel gemaakt. Hierdoor worden veel blessures voorkomen
  • Een sportmassage na een optreden zorgt ervoor dat de spieren zich sneller herstellen.
  • De hulp van een sportmasseur kan ook ingeroepen worden door iemand die herstellende is van een blessure. Een sportmassage stimuleert het herstel en zorgt ervoor dat de spieren hun flexibiliteit weer terugkrijgen.
  • Ook kan een sportmassage de negatieve gevolgen van littekenweefsel verminderen.
  • Tot slot zorgt een goede sportmassage er ook voor dat de sporter zich geestelijk kan ontspannen. Kortom; een goede sportmassage leidt tot een compleet gevoel van welzijn.
Sportmassage en fysieke inspanning op de werkvloer
De naam sportmassage kan ook enigszins misleidend zijn, want het is ook de perfecte massagevorm voor mensen die tijdens hun werk zware fysieke inspanningen moeten leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen uit het ensamble met zware costuums of intensieve dansers Kortom, sportmassage is een massagevorm die in veel situaties kan worden toegepast waarbij sprake is van zware fysieke inspanning.
Ben je producent, entertainer, theater-directeur, ensemble, zangeres, acteur of heb je in welke vorm te maken met podiumwerk dan kan ik u hierbij helpen!

Gemasseerd op niveau!

Dolf JansenCaberetier

Artiestenmassage

Massage op locatie

Op aanvraag