Atlasmassage

Wat is een atlasmassage?

Wie heeft het tegenwoordig niet : een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting.Ook vervelende knopen komen veelvuldig voor. Een bezoek aan een reguliere masseur of therapeut is meestal geen pretje omdat de knopen er vaak hardhandig worden uitgedrukt, wat met veel pijn en blauwe-plekken-gevoel gepaard gaat.

Door een nieuw ontwikkelde nek- en schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Deze techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen. Daarom is de Atlas massage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van hoofdpijn en uiteenlopende nek- en schouderklachten.

Met de Atlas massage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de Atlas massage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Wat is een atlasmassage?

De Atlas-lumbaal massage is een zachte massage voor het nek en lende gebied, om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect op veel, aan de wervelkolom gerelateerde, klachten.

De Atlas-lumbaal massage begint met een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier het beenlengteverschil wordt opgeheven en scheefstand in het bekken op een natuurlijke manier wordt gecorrigeerd.

Het SI-gewricht is de verbinding tussen het bekken en de wervelkolom. Veel lage rugklachten en zelfs knie-, enkel– en voetklachten, worden vaak veroorzaakt door het vastzittende SI-gewricht. Ook dit gewricht wordt op een zachte en pijnloze manier losgemaakt, waardoor de klachten in de veel gevallen verdwijnen.

Als gevolg van een vastzittend SI-gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Met een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en zal er snel verlichting optreden.

Ook bij chronische pijn kan deze massage een ultieme verlichting geven. Er zijn al klanten u voor gegaan, waarbij deze klachten na 1 behandeling verdwenen waren, of een totale verlichting ervaarden.

Denk hierbij aan bv de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Pijn in de nek
  • Pijn in de schouders
  • Rugklachten
  • Last van het bekkenrand
  • Moeilijk naar voren buigen
  • Scheefstand

De atlas-lumbaal massage is in te zetten bij vrijwel alle, aan de wervelkolom gerelateerde, klachten. Heeft u wel eens of dagelijks de volgende klachten?
En komt u hier maar niet van af, of wordt het alleen maar erger? Bent u uitbehandeld? Is het zover gekomen dat u naar de pijnbestrijding of kraker moet?

Atlasmassage

15 minuten massage

€15