Backbalance methode

Waarom backbalance methode?

De BackBalance-methode is een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

Niet kraken

Voor cliënten die niet “gekraakt” mogen, of willen worden, is de BackBalance-methode een uitstekend alternatief. De BackBalance-methode is namelijk een zachte methode waarbij uw lichaam op een natuurlijke en veilige manier weer volledig in balans komt. Het is daarom absoluut zonder risico.

Snel resultaat

We beginnen doorgaans met een intake. Deze bestaat uit een voorgesprek en een behandeling waarmee al snel duidelijk wordt of het werkt, want er moet namelijk direct verbetering optreden. Is dat inderdaad het geval, dan geven wij een passend behandeladvies.

Ook bij acute klachten kan de BackBalance-methode uitkomst bieden

Kleintje-BackBalance
Een “Kleintje-BackBalance” is snel en ook uiterst effectief voor acute klachten. Tijdens deze behandeling wordt u door middel van de BackBalance-methode, in combinatie met een rug-, nek- en schoudermassage volledig in balans gebracht. In de meeste gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Een maandelijkse Kleintje-BackBalance als ‘onderhoud’ is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

BackBalance-week©

In bepaalde gevallen is een “BackBalance-week” aan te bevelen. Deze behandelreeks is uiterst effectief voor lage rugklachten, gerelateerd aan de bekkenrand of ischiaszenuw. Tijdens een dagelijkse massage van ongeveer vijf minuten, volgens de BackBalance-methode, verdwijnen in de meeste gevallen de klachten geleidelijk binnen één á twee weken.

Blijvend resultaat

We kunnen eventueel doorgaan met het behandelplan “Pijnvrij in 3 stappen?” om te zorgen dat het behaalde resultaat zo blijft of zo mogelijk nog verbetert.  Het behandelplan houdt in dat u voor een vast totaalbedrag maar liefst 6 tot 10 weken, indien nodig onbeperkt, onder behandeling staat. De kans van slagen is maar liefst 98 procent (!) want we starten alleen het behandelplan wanneer tijdens de intake merkbaar verbetering is opgetreden.

Backbalance methode

Behandeling op maat

€ 495