Bone Broth Reset

3 dagen vasten met bottenbouillon.
Voed je lichaam, geest en ziel..

Wil jij.. je lichaam, geest en ziel herstellen en een optimale gezondheidstoestand bereiken? Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl of wil je meer energie, ben je vaak moe of heb je moeite om in slaap te vallen? Heb je spijsverteringsproblemen zoals buikpijn, misselijkheid of een opgeblazen gevoel? Wil jij jouw huid en haar verbeteren? Voel je je mentaal niet zo lekker of heb je moeite met focussen? Worstel je met voedselallergieën en/of overgevoeligheden? Of wil je gewoon je gezondheid een goede boost geven?

.. dan is de Bone Both Reset wat voor jou! Ik daag je uit om 3 dagen met me mee te doen. Ontdek de krachtige en helende werking van bottenbouillon!

Vasten biedt vele voordelen, misschien wel één van de krachtigste middelen om het lichaam te herstellen en een optimale gezondheidstoestand te bereiken. Je zult vast wel eens gehoord hebben van sapvasten. Het bottenbouillon vasten daarentegen is een relatief nieuwe trend, terwijl bottenbouillon een van de oudste voedingsmiddelen van volkeren over de hele wereld is en berust op een eeuwenoude wijsheid. Het is aardend en voedend en stimuleert lichaam, geest & ziel. Het consumeren van bottenbouillon is ideaal om te vasten, omdat het boordevol macronutriënten en micronutriënten zit. Het is één van de meest voedzame, helende voedingsmiddelen voor het spijsverteringsstelsel en daarom geweldig om te revitaliseren, zowel fysiek als mentaal.

Bottenbouillon, de één noemt het superfood, de ander magische elixer, zelfs onze voorouders wisten al dat bottenbouillon de levenskracht versterkt. Het bevat geen conserveringsmiddelen, suikers of kunstmatige smaakstoffen óf ingrediënten die niet goed voor je zijn. Vasten met bottenbouillon geeft je lichaam de kans om te resetten, te ontspannen en te herstellen, wat resulteert in een diepe genezing en een verschil dat je kunt zien en voelen. Bottenbouillon biedt unieke gezondheidsvoordelen, doordat het een rijke bron is van makkelijk verteerbare aminozuren, eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren.

 

Bone Broth Reset

E-book

€17,99

Spijsvertering

Aminozuren die ontstekingen verminderen en nieuw weefsel in je darm opbouwen.

Huidgezondheid

Bottenbouillon levert bouwstenen voor huid, haar, tanden en nagels. Het verhoogt de hydratatie van huidcellen. En zorgt voor een jeugdiger ogende huid dankzij collageen.

Gewichtsverlies

Een hoog eiwit- en gelatinegehalte helpt je een vol gevoel te krijgen en dus overdag minder te eten.

Ontgifting

Bottenbouillon zorgt ervoor dat je lever zichzelf op natuurlijke wijze kan ontgiften door glycine te verstrekken

 

Brain Health 

Beenmerg en aminozuren om de ontwikkeling van de hersenen te stimuleren.

Bloedsuikercontrole

Glycine kan de reactie van de bloedsuikerspiegel normaliseren.

Slaap, Stemming en Energie

Glycine verhoogt de kalmte en verlaagt je lichaamstemperatuur als voorbereiding op de slaap.

Imuunsysteem 

Bottenbouillon bevat een aminozuur genaamd glycine, dat een van de belangrijkste ontstekingsremmende mediatoren in je lichaam is. Het versterkt je immuniteit tegen veelvoorkomende ziekten of allergieën.

Gewrichtspijn

Bottenbouillon bevat een aminozuur genaamd glycine, dat een van de belangrijkste ontstekingsremmende mediatoren in je lichaam is. Het versterkt je immuniteit tegen veelvoorkomende ziekten of allergieën.

Bone Broth Reset

E-book

€17,99