Cryolipolyse

Hoe werkt Cryolipolyse?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd.

Je zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uit ziet!

Voor de tarieven kun je contact met ons opnemen, zodat wij jou de juiste behandeling kunnen aanbieden.

De behandeling

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen. We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een glaasje water, een kopje koffie of thee.

Welke resultaten kan ik ermee behalen?

Vaak ervaar je al resultaat na een enkele behandeling, maar we raden altijd een kuur van minimaal 3 behandelingen aan. Als je enkel gebruik maakt van het apparaat, kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.

Als je tijdens de behandelperiode ook let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren.
Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang zijn geen uitzondering. Dit verschilt per persoon, daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen, om vervolgens samen te bepalen hoe we deze doelen kunnen behalen.

Veilig en makkelijk centimeters verliezen en een stevigere huid?