Ontspanning 2.0

Wat is Ontspanning 2.0 behandeling?

NIEUW! ONTSPANNING 2.0

BOEK NU 60 MIN EN ONTVANG 1,5 UUR
ÓF BOEK 90 MIN EN ONTVANG 2 UUR!

Herstel de harmonie tussen lichaam, ziel en geest.

Met stemvorken zijn er diverse mogelijkheden van behandelen, ter ontspanning of juist om klachten te behandelen en/of inzichten te krijgen. Iedere stemvork heeft een ander effect: stimulerend en activerend, of juist kalmerend en harmoniserend.

Het is ook mogelijk om een stemvorkbehandeling gericht te ontvangen op ontspanning en op het harmoniseren van de chakra’s, waardoor je je weer beter in balans voelt. De chakra stemvorken zijn gestemd in de frequenties die bij de belangrijkste chakra´s horen en zo het lichaam weer in evenwicht te brengen.

Bij de voetreflexmassage worden de stemvorken rechtstreeks op het lichaam gezet, waardoor de trilling diep in het lichaam doordringt. Deze voetreflexzonepunten staan in verbinding met lichaamsdelen, organen, zenuwen en klieren. Het masseren van de punten heeft een stimulerende werking naar het corresponderende deel in het lichaam, daardoor wordt de natuurlijke manier van genezing geactiveerd. De voetreflexmassage met stemvorken begint altijd met een magnesium voetbad waarbij je tegelijkertijd een heerlijke handmassage krijgt met de stemvorken. Hierna zal de fonoforese voetreflexmassage beginnen. De massage voelt ontspannend aan.

Ontspanning 2.0 behandeling

60 minuten massage

€55

Ontspanning 2.0 behandeling

90 minuten massage

€85

Ontspanning 2.0 behandeling

120 minuten massage

€95