Over mij

Delphinum is een massagepraktijk opgericht door Egon van Hulst: een idealist, optimist en gek op een klassieke Carpaccio.

Na 17 jaar gewerkt in de retail ben ik begonnen met masseren nadat hij thuis kwam te zitten met eeneen sensibiliteit beroerte (door burnout). Vervolgens na mijn burnout ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen om deze praktijk te kunnen realiseren.

Sinds 2016 werkt deze Harderwijker op een holistische manier om lichamen op een natuurlijke manier te laten herstellen, zodat jij weer nachten kunt doorslapen, of lekker met die ene vriendin een hele dag kan shoppen zonder last te hebben van die vervelende pijn in je onderrug.

Het leukste aan zijn werk vind ik dat hij ook regelmatig backstage theater of poppodia kom om daar de artiesten/crew te masseren. En geweldigste: mensen met migraine mijn praktijk binnen komen en zonder weer de praktijk verlaten.

Jessica WohrmanModel / Miss Universe

Ik heb ondertussen al 3 bindweefselmassages gehad bij Egon van Delphinum massage. Deze massages worden uitgevoerd op mijn bovenbenen en billen en wat een verschil is er al te zien! Super blij dat ik ervoor gekozen heb om deze massages te laten uitvoeren bij Delphinum. Bedankt!

Jurgen RaymannActeur & TV-presentator

Thanx, you make me feel great again!

Dolf JanssenCabaretier

Gemasseerd op niveau!

Michael PilarczykVoormalig radio-dj / levenscoach

Tijdens een tweedaagse masterclass sta ik beide dagen bijna 12 uur achter elkaar op het podium. Egon was zo vriendelijk om mij zijn diensten aan te bieden. In de pauzes kon ik daardoor even ontspannen met een relaxte massage om vervolgens weer krachtig door te gaan. Egon heeft een bijzonder levensverhaal en doet zijn werk vanuit passie. Topper!

Daisy van Kol

Zeer tevreden over Delphinum massage. Met dagelijkse hoofdpijn en rugpijn klachten er naar toe gegaan in de hoop 1 van de 2 opgelost te krijgen. Iets wat de artsen nog niet hebben gekund tot nu toe in jaaaaaren...
Maar Egon kon me met beiden helpen. Nu dus elke dag hoofdpijn vrij en donderdag voor het eerst in jaren weer een hele dag kunnen shoppen zonder rugpijn. Heerlijk !!!
Het (back balance methode) is zeker een aanrader voor iedereen die van zijn klachten af wil !!!
Bijkomend voordeel hij staat 24/7 voor je klaar .
Egon super bedankt!!