Over mij

Mijn naam is Egon van Hulst, vader, echtgenoot en ondernemer.

Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in natuurlijke behandelmethodes. Ieder mens en iedere hulpvraag heeft een andere aanpak nodig, daarbij ga ik uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Altijd op een holistische en natuurlijke wijze.

 Energie krijg ik van muziek, theater en mijn werk. Ik kan ontzettend slecht tegen onrecht, maar ik ben gek op knuffelen en klassieke Carpaccio. Verbinden, contact maken en relaties opbouwen is erg belangrijk voor mij. Ik ben een idealist én optimist. Doordat ik erg intuïtief ben, met een  groot empathisch vermogen, voel ik goed wat jij nodig hebt. Leven doe ik heel bewust. Ik zet mij vaak vrijwillig in, geef wat ik in overvloed heb en wanneer ik iets kan missen en waar ik kan draag ik graag bij aan een mooiere wereld. Spiritualiteit is belangrijk voor mij, maar altijd met beide voeten op de grond.

2012 was een zwaar jaar waarin ik door een Burn-out een sensibiliteit beroerte heb opgelopen. Een heftige tijd, maar ik ben er alleen maar sterker uitgekomen en het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Sinds november 2018 kamp ik met gehoorproblemen, rechts hoor ik niet, links voor ca 50%. Ik sta niet toe dat dit mij in de weg staat, velen zullen het dan ook niet aan mij merken. 

Na 17 jaar gewerkt te hebben in de retail, ben ik begonnen met masseren nadat ik thuis kwam te zitten met een sensibiliteit beroerte (door Burn-out). Vervolgens heb ik mij, na de Burn-out,  omgeschoold tot sportmasseur. En van daaruit ben ik mij gaan specialiseren in nek- en rugklachten.

Sinds 2016 werkt deze Harderwijker op een holistische manier om lichamen op een natuurlijke manier te laten herstellen in mijn eigen praktijk Delphinum. Ik heb me gespecialiseerd in diverse massage methoden en ik heb veel mensen al mogen helpen met hun klachten, waaronder een groot aantal artiesten. 

Bindweefsel massage en cupping waren al onderdeel van mijn skills pakket, maar ik zocht nog naar een iets vriendelijkere behandeling, waardoor ik de Cryolipolyse behandelingen heb toegevoegd. Daarnaast doe ik voedingscoaching en breng ik samen met jou je levensstijl in kaart.

Maar waar mijn hart écht een sprongetje van maakt zijn de energetische behandelingen. ik geloof in het zelfherstellend vermogen van het lichaam en ik heb altijd heel intuïtief gewerkt en op een natuurlijke manier. Met Energetic SoundTouch werk ik met klank en trilling op lichaam en geest. Ik ben iedere keer weer verwonderd hoe je door diep op de kern van de klacht/oorzaak te werken blokkades in lichaam, geest en ziel kunt helen. Daarnaast faciliteer ik vanuit pure passie retraites en ademsessies, waarin we terugkeren naar de bron in jezelf.

Jessica WohrmanModel / Miss Universe

Ik heb ondertussen al 3 bindweefselmassages gehad bij Egon van Delphinum massage. Deze massages worden uitgevoerd op mijn bovenbenen en billen en wat een verschil is er al te zien! Super blij dat ik ervoor gekozen heb om deze massages te laten uitvoeren bij Delphinum. Bedankt!

Jurgen RaymannActeur & TV-presentator

Thanx, you make me feel great again!

Dolf JanssenCabaretier

Gemasseerd op niveau!

Michael PilarczykVoormalig radio-dj / levenscoach

Tijdens een tweedaagse masterclass sta ik beide dagen bijna 12 uur achter elkaar op het podium. Egon was zo vriendelijk om mij zijn diensten aan te bieden. In de pauzes kon ik daardoor even ontspannen met een relaxte massage om vervolgens weer krachtig door te gaan. Egon heeft een bijzonder levensverhaal en doet zijn werk vanuit passie. Topper!

Daisy van Kol

Zeer tevreden over Delphinum massage. Met dagelijkse hoofdpijn en rugpijn klachten er naar toe gegaan in de hoop 1 van de 2 opgelost te krijgen. Iets wat de artsen nog niet hebben gekund tot nu toe in jaaaaaren...
Maar Egon kon me met beiden helpen. Nu dus elke dag hoofdpijn vrij en donderdag voor het eerst in jaren weer een hele dag kunnen shoppen zonder rugpijn. Heerlijk !!!
Het (back balance methode) is zeker een aanrader voor iedereen die van zijn klachten af wil !!!
Bijkomend voordeel hij staat 24/7 voor je klaar .
Egon super bedankt!!